Transportledare

Sundström Ab Oy är ett gammalt familjeföretag som senaste tiden har haft en bra tillväxt. Vi har 130 anställda och en omsättning på ca 65 miljoner euro. Våra verksamhetsområden är jordbyggnad, järnvägsbyggnad, asfaltering, transport, täckdikning och bergskrossning.

Vi söker nu transportledare till vårt kontor i Vasa.

Till transportledarens uppgifter hör materialförsäljning, offertberäkning och transportkoordinering. I positionen är du en viktig länk mellan kunden, grävmaskins- och lastbilschaufförerna. Som fördel anses tidigare erfarenhet av liknande uppgifter och goda kunskaper inom båda inhemska språken.

Vi uppskattar att du har ett ekonomiskt tankesätt, förmåga att arbeta självständigt och flexibelt samt god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi erbjuder dig ett intressant och utmanande jobb i ett växande företag. Förutom en konkurrenskraftig lön får du också ta del av personalförmånerna.

Mer info

Mer information om arbetsuppgiften ger Jonas Thylin 0400-172 553, jonas.thylin@sundstroms.fi eller Henna Kokko-Slotte 0440-841 685

Sök tjänsten

Sök arbetet senast 31.5.2020. Det lönar sig att fylla i ansökningsblanketten genast eftersom vi börjar behandla ansökningarna redan under ansökningstiden.

Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter? Bekanta dig med våra principer för dataskydd.

Steg 1 av 3

  • Sökandes grunduppgifter