1-2500

Laajan palveluvalikoimamme lisäksi pyrimme olemaan mahdollisimman joustavia myös jokaisen yksittäisen työn suhteen tarjotaksemme asiakkaalle juuri sellaisen kokonaisuuden, jonka hän oikeasti tarvitsee. Toisinaan kyseessä on kaiken kattava kokonaisratkaisu, toisinaan riittää kun toimitamme oikeat materiaalit työmaalle.

Oman toimintamme kautta pyrimme tuomaan kulloiseenkin urakkaan laatua ja kustannustehokkuutta.

Päätoimialojamme ovat maanrakennus, radanrakennus, asfaltointi ja salaojitus. Lisäksi palveluihimme kuuluvat kattavan materiaalivalikoiman valmistus ja toimitukset.

Asiakkaitamme ovat mm. rakennusliikkeet, suurteollisuus, kaupungit, kunnat, ELY-keskukset sekä liikennevirasto. Palvelemme myös yksityishenkilöitä suorittamalla esimerkiksi asfaltointeja sekä pihojen ja rakennusten pohjarakennustöitä ja toimittamalla erilaisia materiaaleja. Tekemästämme asfaltoinnista kuluttaja-asiakkaan on mahdollista saada kotitalousvähennystä.

Raskaan kaluston huolto- ja korjaustyöt

Tytäryhtiömme Lepplax Mekaniska Verkstad on keskittynyt raskaan kaluston, koneiden sekä lisävarusteiden huolto- ja korjaustöihin. Yritys suorittaa mm. kauhojen ja lavojen korjaushitsauksia. Lisäksi hyvin varusteltu huoltoauto mahdollistaa myös vaativammat kenttäkorjaukset.