DSC08435-Redigera

Maamateriaalit kotipihaan

Murskeen, hiekan ja ruokamullan toimitus yksityishenkilöille

Sundström valmistaa ja kuljettaa eri kokoista kiviainesta ja ruokamultaa yksityishenkilöille. Materiaaleja voi tilata Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Sievin/Ylivieskan seuduille. Toimitamme erikokoisia kuormia toiveiden mukaan. Autamme tarvittavan laadun ja määrän kartoittamisessa käyttökohteen mukaan.

Millaista kivimursketta Sundströmiltä saa?

Valmistamme erikokoista ja erilaatuista kivimursketta useisiin eri käyttötarkoituksiin. Asiantuntijamme auttavat mielellään oikean murskelaadun ja -määrän valitsemisessa.

Murskeen mahdollisia käyttökohteita:

 • Talonrakennustyömaiden maapohjat ja pihat
 • Uuden tiepohjan rakentaminen
 • Vanhan tien parannus

Kalliomurske

0/4, #0/8, #0/11, #0/16, #0/22, #0/32, #0/63, #0/125, #0/250, #4/8, #8/16, #4/11

Hiekka

Ruokamulta

Mistä mursketilauksen hinta muodostuu?

Koska Sundström valmistaa ja kuljettaa kivimurskeet itse, pystymme tarjoamaan materiaalit kustannustehokkaasti. Tilauksen hinta riippuu materiaalin tonnimäärästä ja ajomatkasta. Meillä on useita murskemonttuja ympäri Rannikko-Pohjanmaata, mikä takaa kivimateriaalin edullisen rahdin koko toimitusalueella.

dji-0679-scaled-4

Miksi kivimurske kannattaa tilata juuri Sundströmiltä?

Sundström on kokenut infra-alan yritys, joka valmistaa itse toimittamansa kiviaineksen ja ruokamullan ja toimittaa materiaalit edullisesti omilta murskemontuiltaan.

Koska valmistamme maamateriaalit itse, voimme taata:
 • materiaalien korkean laadun
 • edullisen hinnan
 • nopean ja varman toimituksen

Sundströmin murske ja sen valmistusprosessi ovat laatusertifioituja ja CE-merkittyjä.

Valmistamme kiviaineksen nykyaikaisella murskauslaitoksellamme. Raakamateriaali tulee omilta kallion- ja hiekanottoalueiltamme.

Millaista ruokamultaa Sundströmiltä saa?

Myymme laadukasta, seulottua ja kalkittua ruokamultaa, joka soveltuu puutarhan perustamiseen. Ravinteikkaalla mullalla voidaan perustaa niin istutusalueet, nurmikot kuin kasvimaat.

Miksi ruokamulta kannattaa tilata Sundströmiltä?

Sundströmin toimittama ruokamulta valmistetaan aina laadukkaista raaka-aineista. Multaan sekoitetaan peltomaata, turvetta, hiekkaa ja kalkkia. Jokainen multakuorma tutkitaan säännöllisesti korkean laadun varmistamiseksi.

Valmistamamme multa täyttää jopa Sundin Puutarhan laatuvaatimukset. Tämä pitkäaikainen yhteistyökumppanimme tilaa käyttämänsä mullan aina Sundströmiltä.

Kädet istuttavat taimea multaan.

Asiakaskommentti

”Tilaamme maamateriaalit aina Sundströmiltä, koska heidän tuotteensa on hyvää ja tasalaatuista. Sundströmillä on laaja valikoima. He toimittavat meille ruokamultaa, soraa, luonnonkiviä, hiekkaa ja niin edelleen. Saamme siis kaiken yhdeltä ja samalta toimittajalta, nopeasti toimitettuna, hyvällä ja luotettavalla asiakaspalvelulla.”

– Henrik Sund, Sundin Puutarha

Mikä vaikuttaa ruokamullan hintaan?

Ruokamullan hintaan vaikuttavat:

  • toimituspaikkakunta
  • kuljetusmatka
  • tilattavan mullan määrä

Kysy lisää tai pyydä tarjous

061a0067-retouch

Markus Mård

avatar-2

Johannes Sundqvist