8-E

Radanrakennus

Radanrakennukselle korkeat vaatimukset

Junaliikenteen myötä rautatiet joutuvat päivittäin valtavan rasituksen alaisiksi, jonka johdosta radanrakentamiseen liittyy useita erityispiirteitä. Projektin toteuttajaa sitovat tarkat turvallisuus-, pätevyys- ja lupamääräykset sekä pitkälle ulottuva töiden ennakoiva aikataulutus, jotta liikenne häiriintyisi mahdollisimman vähän.

Oma kalusto

Sundström on yksi harvoista suomalaisista yrityksistä, joilla on oma kalusto radanrakennukseen. Viime vuosina radanrakennus on kasvanut merkittävästi ja on tänä päivänä yksi tärkeimpiä palveluitamme.

Oman kaluston lisäksi muita etujamme ovat kokenut henkilöstö sekä laaja yhteistyöverkosto. Tämä takaa, että pystymme toteuttamaan myös isoja projekteja aikataulujen puitteissa.

Radanrakennus kokonaispalveluna

Palveluihimme sisältyvät sekä radan pohja- että päällysrakennetyöt. Pohjatyöt kattavat pengerryksen rakentamisen ja kuivaustyöt. Teemme siis pohjatyöt, toimitamme kivimateriaalit ja rakennamme pengerryksen. Päällysrakennetyöt kattavat kiviaineksen, ratapölkkyjen, raiteiden ja vaihteiden asennuksen.

Yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamme kokonaispalveluita, joihin sisältyvät sillat, asemat, sähköistykset sekä turvallisuusjärjestelyt.