sti69-3

Yritys

Maanrakennuksesta asfaltointiin

Sundström perheyhtiö perustettiin 1966, jolloin 17-vuotias Hans-Erik Sundström osti traktorikaivurin ja alkoi tarjota palvelujaan. Puoli vuosisataa myöhemmin yritys on edelleen Sundströmin perheen omistuksessa.

Sundström on infra-alalla toimiva yritys, jonka tärkeimmät toimialat ovat maanrakennus, radanrakennus, asfaltointi ja murskaus. Viime vuosina kasvumme on ollut kovaa – työllistämme nyt 120 henkeä ja liikevaihto on 65 miljoonaa euroa.

Omat laitokset

Kasvua ovat vauhdittanut osaava henkilöstö ja panostukset viimeisimpään tekniikkaan. Meillä on lisäksi omat murskauslaitokset ja asfaltointiasemat sekä oma betoniasema. Olemme myös yksi harvoja suomalaisia yrityksiä, jolta löytyy oma radanrakennuskalusto.

Asiakkaitamme ovat julkiset toimijat kuten Tielaitos, ELY-keskukset, kaupungit ja kunnat. Lisäksi meillä on myös yksityishenkilöitä asiakkaina.

Sekä pääkonttorimme että tuotantolaitoksemme sijaitsevat samassa paikassa, mistä kaikki kerran alkoi – Pedersören kunnassa.

Laatu on meille kunnia-asia

Laatua ylläpitääksemme sekä jatkuvan kehityksen varmistaaksemme olemme ottaneet käyttöön integroidun toiminnaohjausjärjestelmän laatutyölle. Lisäksi Rakentamisen Laatu RALA ry on myöntänyt työllemme ja toimintatavoillemme RALA-pätevyyden sekä -sertifikaatin.