DSC03998

Maanrakennus

Kaikki rakennusprojektit vaativat maanrakennusta

Lähes kaikki rakennusprojektit vaativat jonkinlaista maanrakennusta – tukeva perusta takaa onnistuneen rakennuksen.

Sundströmillä on pitkä kokemus alasta ja suurin osa projekteistamme liittyvät jollain tavalla maanrakennukseen. Projektimme vaihtelevat pienistä kaivuutöistä vaativiin kokonaisprojekteihin, jotka kattavat kaiken materiaaleista ja konetöistä kunnallistekniseen rakentamiseen ja asfaltointiin saakka.

Ulkona ympäri vuoden

Teemme esimerkiksi salaojitusta, teiden ja siltojen rakentamista, maansiirtotöitä sekä pilaantuneen maan puhdistamista. Meillä on myös kokemusta erilaisten viheralueiden, kuten pihojen ja puistojen toteuttamisesta.

Pyrimme pitämään kalustomme liikkeessä ympäri vuoden ja työskentelemme ulkona myös kylmään vuodenaikaan. Jotkut projektit soveltuvat paremmin toteutettaviksi talvisin, kuten putkien asentaminen ja ruoppaus.

Moderni kalusto

Maanrakennustöissä työkoneet ovat erittäin tärkeässä roolissa. Suoritamme kaikki maanrakennustyöt omalla ajanmukaisella kalustollamme. Tämän lisäksi hyödynnämme myös laajaa alihankintaverkostoamme. Olemme edelläkävijöitä nykyaikaisen tekniikan hyödyntämisessä maanrakennustöissä ja kaivinkoneemme on varustettu 3D-ohjausjärjestelmällä.

Ajanmukainen kalusto on ympäristöystävällinen, koska uudet koneet ovat vanhoja koneita energiatehokkaampia. Suunnittelemme myös projektimme huolellisesti, jotta logistiikka toimisi mahdollisimman sujuvasti.

Pohjarakentaminen

Lähes kaikkien maanrakennusprojektien onnistuminen lähtee pohjatöiden huolellisesta toteuttamisesta. Suurin osa työstä ei näy ulospäin, mutta on ratkaisevaa onnistuneen lopputuloksen kannalta.

Omien murskauslaitostemme ja ottoalueidemme ansiosta pystymme aina toimittamaan sopivat materiaalit nopeasti ja joustavasti.

Siltarakentaminen

Sillan avulla liikenne kulkee joustavammin ja turvallisuus paranee. Rakennamme sekä maantiesiltoja että rautatiesiltoja.

Siltojen rakentaminen vaatii erityisosaamista ja on henkilökunnallemme tuttua.

Kunnallistekniset työt

Tarjoamme suuria ja pieniä kunnallisteknisiä palveluita kaupungeille ja kunnille:

  • katujen rakentaminen
  • teiden ylläpito ja putkityöt
  • jätevesi- ja sadevesijärjestelmät
  • katuvalaistus, puhelin- ja sähköverkot
  • viheralueet
  • lumikuljetukset
  • päällystystyöt

Tienrakentaminen

Hoidamme tienrakentamisen alusta loppuun kokonaisratkaisuna, kiitos monipuolisen kalustomme, asfalttiasemamme ja oman murskauslaitoksemme. Yhdessä alihankintaverkostomme kanssa voimme tarjota kaiken, mikä liittyy tienrakentamiseen – valaistus, liikennevalot, melusuojat, sillat jne.

Putkien asentaminen

Putkien asentamisessa tarvitaan tarkkuutta ja oikeanlaista kalustoa, jotta saavutetaan hyvä lopputulos.

Joustavien koneiden ansiosta asennamme tehokkaasti niin viemäriputkistot, vesiputket kuin kaapelitkin.

Salaojitus

Asennamme salaojitusputkia nykyaikaisella kalustolla, johon kuuluu GPS-tekniikalla varustettu ketjukone. Salaojitus hoituu kätevästi kattavana kokonaispalveluna, joka sisältää kaiken tarvittavan salaojitussorasta putkiin ja kaivoihin.

Palveluihimme kuuluvat myös salaojien saneeraukset ja rikkoutuneiden salaojien korjaukset.

Viherrakentaminen

Maanrakentamisen mielenkiintoinen vaihe on viherrakentaminen, jossa luodaan kokonaan uusi visuaalinen ympäristö.

Jotta viheralueista tulee kauniit ja kestävät, tarvitaan sekä visuaalista silmää että teknistä osaamista.