Sommararbetare

Sundström Ab Oy är ett familjeföretag med långa anor som vuxit snabbt de senaste åren. Vi sysselsätter idag 120 personer och har en omsättning på 60 miljoner euro. Vi verkar inom jordbyggnad, spårbyggnad, asfaltering, transport, täckdikning och stenkrossning.

Sommararbetare

Vi söker 25 inframontörer samt några arbetsplatsingenjörer och ekonomiassistenter till Sundström.

Till inframontörens arbetsuppgifter hör mångsidiga jordbyggnadsarbeten på olika arbetsplatser. Till arbetsplatsingenjörens arbetsuppgifter hör stödtjänster för arbetsledningen. Till ekonomiassistenttens uppgifter hör bl.a. fakturering, reskontra samt övriga stödfunktioner.
Vi prioriterar sökande som studerar inom de områden som vi har verksamhet. Vi värdesätter god kommunikationsförmåga, en positiv attityd, initiativförmåga och flexibilitet.

Sommararbetens längd är 1 – 4 månader beroende på ålder. Vi förutsätter 15 års ålder vid arbetets början. I vissa arbetsuppgifter krävs B-körkort.
Sommarjobben börjar huvudsakligen i början av juni och pågår till slutet av augusti.

Sök sommararbete på www.sundstroms.fi senast 16.2.2020. Det lönar sig att fylla i ansökningsblanketten genast eftersom ansökningar behandlas redan under ansökningstiden.

Sök platsen

Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter? Bekanta dig med våra principer för dataskydd.

Steg 1 av 3

  • Sökandes grunduppgifter